Startdato
Slutdato
Den tang, der gror i Grønland, er en sund, sikker og bæredygtig fødevarekilde, som vil kunne erstatte op mod 20% af landets import af grøntsager, viser et studie fra...
Der er stort set samme mængde mikroskopiske plastikstykker i havet ved Vestgrønland som i Atlanterhavet, viser ny kortlægning.
Smeltende havis og ændrede fiskerimuligheder. Nyt projekt undersøger tipping points, biodiversitet og effekterne på økosystemer i Arktis.
DTU tilbyder en ny diplomingeniøruddannelse Fiskeriteknologi. Søg nu, og start uddannelsen i Grønland efter sommerferien.
En ny diplomingeniørretning, Fiskeriteknologi, kan søges nu til start i september.
De næste fem år skal forskere fra Nordic Five Tech-alliancen undersøge, hvordan den tøende permafrost påvirker de arktiske kystsamfund.
Den første videnskabelige kortlægning af den økonomisk vigtige makrels ankomst til Grønland peger på, at gæsten er kommet for at blive
Thomas Diget Tarby er ansat på DTU, men kommer sjældent på campusserne. For som overstyrmand på havforskningsskibet Dana er han på havet 130 dage om året.
DNA-værktøj gør det muligt at ”rejse tilbage i tiden” og se præcis, hvad der gik galt, da torsken forsvandt
En isfri Nordøstpassage vil i fremtiden gøre det muligt for bl.a. torsk, sild og blåhvilling fra Atlanterhavet at slå sig ned i Stillehavet – mens andre arter kan komme...