Hindsgavl Arktisk Workshop 2022

Næste Hindsgavl Arktisk Workshop afholdes torsdag-fredag d. 24.-25. november 2022.  

Der er fuldt optaget på arrangementet. Det er muligt at skrive sig på en venteliste ved at kontakte arctic@dtu.dk

Tilmeldte, som står registreret til arrangementet i 2021, der blev aflyst pga. Covid-situationen, kan få deres tilmeldingsgebyr refunderet ved henvendelse til arctic@dtu.dk senest d. 15. juni 2022. Herefter vil tilmeldingen være bindende.

Workshoppen bliver den sjette i rækken afholdt på Hindsgavl. Formålet er at øge samarbejdet, skabe netværk og fremme nyttiggørelse  og udvikling af infrastrukturer, forskning, formidling/rådgivning og erhvervssamarbejde på tværs af institutioner, myndigheder, forskergrupper/-centre og discipliner. Der bliver lagt særlig vægt på aktiviteter som kan facilitere etablering af tværfaglige netværk mellem det etablerede forskningsmiljø og de unge forskerspirer. Hindsgavlmødet er hidtil afholdt på dansk, men vil fra 2022 være engelsksproget. 

Program og praktiske oplysninger vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt. 

Med venlig hilsen,

Konferencekomiteen for Hindsgavl Arktiske Workshop.

---------------
Hindsgavl Arktiske Workshop arrangeres i et samarbejde mellem Aalborg Universitet, Danmarks Tekniske Universitet, Aarhus Universitet, Københavns Universitet og APECS Danmark. Workshoppen henvender sig til forskere og fagfolk inden for arktiske forskning og innovation.

 

     
 
                      

 

 

 

Tidspunkt

tor 24 nov 22 12:00 -
fre 25 nov 22 13:00

Arrangør

Arctic DTU

Hvor

Hindsgavl Slot, Middelfart, Danmark