Hindsgavl 2021

Aarhus Universitet, Aalborg Universitet, Danmarks Tekniske Universitet og Københavns Universitet inviterer hermed forskere og fagfolk inden for arktiske forskning og innovation til en workshop, der afvikles på Hindsgavl Slot, Middelfart, 13.-14. december 2021.

 

Workshoppen er den sjette i rækken af lignende workshops afholdt på Hindsgavl. Formålet er at øge samarbejdet, skabe netværk og fremme nyttiggørelse  og udvikling af infrastrukturer, forskning, formidling/rådgivning og erhvervssamarbejde på tværs af institutioner, myndigheder, forskergrupper/-centre og discipliner.

 

Særligt for året workshop vil programmet lægge ekstra vægt på aktiviteter som kan facilitere etablering af tværfaglige netværk mellem det etablerede forskningsmiljø og de unge forskerspirer.  For at tage dette skridt har vi samtidig inviteret repræsentanter fra den danske afdeling af Association of Polar Early Career Scientists med som nye medlemmer af planlægningsgruppen. Og vi har besluttet at Hindsgavlmødet 2021 og fremover vil være et engelsksproget arrangement.

 

Det færdige program vil være tilgængeligt ultimo oktober.   

Tilmeld dig her senest den 1. november 2021

 

Tidspunkt

man 13 dec 21 12:00 -
tir 14 dec 21 13:00

Arrangør

Arctic DTU

Hvor

Hindsgavl Slot, Middelfart, Danmark